Škola Kajaka

Škola Kajaka

Dragi ljubitelji avanture i adrenalina,

S ponosom najavljujemo novu školu white water kajaka u organizaciji Una Kayak Safari! Kajak je oduvijek bio voljen sport u Bihaću, a mi u Una Kayak Safari dijelimo tu ljubav sa našim sugrađanima. Želimo potaknuti i Bišćane i naše goste iz cijelog svijeta da se okušaju u ovoj uzbudljivoj aktivnosti. Ove godine, nudimo jedinstvenu priliku za sve entuzijaste, kako početnike, tako i iskusne kajakaše, da nauče i usavrše svoje vještine na prelijepoj rijeci Uni.

 

Zašto odabrati našu školu white water kajaka?

Profesionalni instruktori: Naši instruktori su iskusni kajakaši s međunarodnim certifikatima i bogatim iskustvom u vođenju kajakaških treninga. Amar, osnivač Una Kayak Safarija, je veliki zaljubljenik u vodene sportove i prirodu. Kayak je njegova najveća ljubav, iz koje proizilazi ideja o školi. Kayak je jedan od najljepših sportova - biti na sredini rijeke, boriti se s njenim brzacima i savladavati vodene prepreke, za njega je je neopisiv osjećaj. Svaki svoj slobodni trenutak provodi usavršavajući vještine i pomjerajući vlastite granice, a nakon godina prikupljanja iskustva na raznim rijekama i veslanja sa brojnim iskusnim kajakašima, pravo je vrijeme da prenese svoje stečeno znanje na druge ljude. Amar je detaljan, pažljiv i iskusan kajakaš koji će Vam svoje znanje prenijeti na zanimljiv način i dati najbolje od sebe da Vas kao početnika uvede u svijet kajaka. Sigurni smo da ćete nakon vremena provedenog sa Amaro dijeliti istu ljubav prema rijeci i sportu, nestrpljivo čekajući sljedeći susret.

Predivna priroda: Rijeka Una, sa svojim kristalno čistim vodama i spektakularnim pejzažima, pruža savršeno okruženje za učenje kajakaštva. Bilo da ste ovdje zbog izazova ili zbog ljepote prirode, Una vas neće razočarati.

Sve razine vještina: Naša škola je prilagođena svima, bez obzira na razinu iskustva. Nudimo osnovne tečajeve za početnike koji će vas naučiti osnovama, kao i napredne tečajeve za one koji žele usavršiti svoje tehnike i savladati brže i zahtjevnije brzake.

 

Šta možete očekivati?

  • Sigurnost na prvom mjestu: Sigurnost naših polaznika nam je najvažnija. Svaki polaznik će biti opremljen kvalitetnom zaštitnom opremom i provodit će se detaljne sigurnosne obuke prije svakog časa.

  • Individualan pristup: Radimo u malim grupama kako bismo osigurali da svaki polaznik dobije individualnu pažnju i prilagođen trening prema svojim potrebama i sposobnostima.
  • Kompletna oprema: Osiguravamo svu potrebnu opremu, uključuujući kajake i vesla, tako da se možete potpuno posvetiti učenju i uživanju u kajakaštvu.
  • Fleksibilnost: Odaberite samo osnovnu obuku (jedan čas) ili paket časova.


Ponude

Škola Kajaka

White Water Kayaking sa Una Kayak Safari


obuka / 1 čas

Program/Vještine *Izaberite modul koji odgovara Vašem iskustvu.   Kayaking Intro Sve o kayaku - kako namjestiti kayak, podesiti sjedište, postaviti špricdeku Sigurnost - Samospašavanje iz kayaka + spašavanje drugih Veslanje - Kako veslati kayak, održavanje pravca ...

Cijena po osobi

100,- KM;

VIŠE

Škola Kajaka

White Water Kayaking sa Una Kayak Safari


obuka / 3 časa

Program/Vještine   Dan 1 - intro Sve o kayaku - kako namjestiti kayak, podesiti sjedište, postaviti špricdeku. Sigurnost - Samospašavanje iz kayaka + spašavanje drugih. Veslanje - Kako veslati kayak, održavanje pravca u kayaku, korištenje ...

Cijena po osobi

300,- KM;

VIŠE