Ponude

Safari

Safari ili putovanje je turistički pohod razgledavanja i fotografiranja prirode. Postoje razne vrste safarija u koje spada i riječni safari, koji  je izvrsna prilika da pomjerite svoje avanturističke granice i priuštite sebi iskustvo za pamćenje.  Pustolovina u gumenom kajaku dvosjedu je jedinstvena na rijeci Uni, tokom koje možete upoznati sve ljepote njenog kanjona. Safari na rijeci Uni ne poznaje granice pa je podoban za uzraste od 5 do 75 godina. Uz obučene vodiče i svu potrebnu opremu, iskoristite jedinstvenu priliku i uživajte u vožnji kayakom, osjetite čari rijeke Une i adrenalin ...


VIŠE

Rafting na rijeci Uni

Rafting je spuštanje niz rijeku u gumenom čamcu, specijalno rađenim za divlje vode. Rafting je prije svega zamišljen kao dobar provod na rijeci - spoj ljepote, adrenalina, avanture, odmora, zabave, zadovoljstva, atrakcije, pozitivne energije, povratak netaknutoj prirodi. Da bi učestvovali na raftingu nije Vam potrebno iskustvo. Rafting vodiči su iskusni veslači, vrsni poznavaoci divljih voda. Uz njih ćete na atraktivan i neobičan način doživjeti nezaboravne trenutke.


VIŠE

Kayak na rijeci Uni

Najbolja ponuda Una Kayak Safarija ove sezone, nudimo Vam nezaboravnu vožnju i avanturistički užitak u gumenom kayak dvosjedu.  Za vožnju kayakom nije potrebno iskustvo, turisti idu sami uz pratnju skipera. Jedini kayak safari na prostorima BiH. Kayak je siguran i predviđen za divlje vode, podoban za sve uzraste.


VIŠE